اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

خودرو‌های بالای ۳ میلیارد، گوش به زنگ مالیات باشند

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه گفت: در رابطه با انواع خودرو سواری و وانت دو اتاق که قیمت آن‌ها بیش از ۳ میلیارد تومان باشد، نسبت به مازاد این ۳ میلیارد مشمول مالیات سالانه نرخ یک درصد می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۲۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1402 کل کشور در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش گفت: تبصره ششم بخش درآمدی بودجه با توجه به اینکه در رابطه با بحث مالیات‌ها است نمایندگان وسواس بیشتری نسبت به این تبصره دارند. در یکی از مصوبات نشست امروز مشترکان برق روستایی و عشایری مجاز و برق چاه‌های کشاورزی مجاز از مشمول افزایش 10 درصدی عوارض معاف هستند.

وی افزود: همچنین مالکان ساختمان‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی معاف از پرداخت بیمه حوادث طبیعی شدند. علاوه بر این در راستای ارتقای مشاغل دانش‌بنیان، کسب و کارهای دیجیتال مشمول مالیات با نرخ صفر شدند. همچنین به وزارتخانه‌های نیرو و نفت اجازه داده شد تا مدارسی که حداقل 50 درصد آن را خیرین می‌سازند حداقل 50 درصد تخفیف در حق احداث انشعابات گاز، آب و برق برای آنها در نظر گرفته شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه خاطرنشان کرد: همچنین واردات خودروهای آمبولانس توسط هلال احمر، بنیاد شهید،‌ دانشگاه‌های علوم پزشکی از پرداخت عوارض و حقوق گمرکی معاف شدند. علاوه بر این جهت تحقق تولید دانش بنیان و عبور از خام‌فروشی درآمد حاصل از صادرات مواد خام و نیمه خام محصولات معدنی و صنایع فلزی و غیرفلزی و پتروشیمی،‌ نفتی و گازی به صورت خام و نیمه خام مشمول مالیات و عوارض صادراتی شدند که در این حکم حقوق ورودی ماشین‌آلات حوزه معدنی از 4 درصد به یک درصد کاهش پیدا کرد.

زارع ادامه داد:‌ همچنین در رابطه با استان‌ها، مالیات و عوارض ارزش افزوده واحدهای تولید و پیمان‌کاران واقع در هر استان باید به حساب آن استان محل استقرار واحد تولیدی باید منظور شود و مالیات واحدهای تولیدی از 25 درصد به 18 درصد کاهش پیدا کرد.

وی گفت: همچنین تبلیغات کالاها و خدمات داخلی در روزنامه‌ها و نشریات معاف از مالیات بر ارزش افزوده شدند. در رابطه با انواع خودرو سواری و وانت دو اتاق که قیمت آنها بیش از 3 میلیارد تومان باشد، نسبت به مازاد این 3 میلیارد مشمول مالیات سالانه نرخ یک درصد می‌شود. همچنین واحدهای مسکونی و باغ‌ویلاهایی که قیمت آنها بیش از 20 میلیارد تومان هستند، باید نسبت به مازاد این 20 میلیارد تومان مالیات دو درصدی پرداخت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار